Українська версія gg виходить за підтримки MasterCard

Стала відома дата запуску Spider-Man Remastered PC

Автор: Вадім Осіюк | 10 серпня 2022, 09:31
Стала відома дата запуску Spider-Man Remastered PC

Офіційно дата виходу гри Spider-Man Remastered - 12 серпня, але залежно від того, де ви живете, це може бути неправдою. Студія Insomniac Games оприлюднила глобальний час запуску порту для ПК раніше сьогодні, щоб усі точно знали, коли ми зможемо почати плутати злочинців павутиною у Нью-Йорку.


Для більшості гравців в Америці та Європі це буде 12 серпня. Для деяких, хто живе на південь від екватора, це буде рано вранці 13 серпня. Ось офіційний час:

  • Лос-Анджелес (PDT): 8:00, 12 серпня,
  • Нью-Йорк (EDT): 11:00, 12 серпня,
  • Лондон (BST): 16:00, 12 серпня,
  • Берлін (CEST): 17:00, 12 серпня,
  • Дубай (GST): 19:00, 12 серпня,
  • Токіо (JST ). ): 12:00, 13 серпня
  • Сідней (AEST): 1:00, 13 серпня
  • Окленд (NZST): 3:00, 13 серпня

Судячи з часів запуску, в Україні він має відбутися 12 серпня о 18:00 (але це не точно).

Попереднє завантаження поки що недоступне, але воно буде незабаром, згідно з Insomniac Games. Тим часом ви можете перевірити системні вимоги Spider-Man Remastered, щоб дізнатися, чи зможете ви запустити його взагалі.

Джерело: PCGamer

Читайте gg українською у Telegram