Nokia Lumia 925
Nokia (Microsoft) Lumia 925 vs Samsung S4 vs Iphone 5
Всім привіт. Вже раз піднімав тему щодо вибору апарату на форумі - тепер можна прозвітувати про результат. Вирішив що розмови це добре, але все ж в руках потримати краще))). Знайшов трьох друзів (знайомих) запросив на пиво для душевної розмови. Справа в тому, що якраз ці троє мали три вищезазначених телефони. Отже, розпочнем спочатку ... S4 - привабив екраном - дійсно шикарний, за рахунок свого розміру, розширення залишає конкурентів позаду. Але оця милоподібна пластмаса навколо чудового екрану дещо псує враження, хоча і практична - купити і замінити задню кришку не проблема та й акумулятор легко витягується. Розмір самого телефону не завдав труднощів, але страх що ця "лопатка" зламається в кишені джинс був. Включивши дещо був спантеличений великою кількістю іконок в меню, багато з установлених програм мені здалося просто не потрібних. Все запускалося швидко, навіть дуже, нічого не гальмувало. Дуже сподобалося можливість настройки всього і все. Про камеру говорити нічого не буду - просто нормальна камера, маю дзеркальний фотоапарат, то на його фоні знімки нічим не дивують, швидкість зйомки так але не більше. забігаючи наперед - камери у всіх трьох апаратах більш-менш одинакові. В цілому S4 мені сподобався своєю скажем-так "хайтечністю", вау-ефектом. Android-трішки збиває з пантелику своєю аляповатістю, особливо нового користувача, хоча розібравшись все приходить в норму. Айфон - береш в руки і він тобі подобається. Річ відчувається статусна і дорога. Скло, метал все це приносить задоволення при користуванні, хоча і вимагає обережності і бережливості - з таким не поїдеш на дачу чи робити ремонт. Екран нормальний для мене трішки замалий. Ios сподобалася - все просто, інтуїтивно кожна програма стилізована під загальний інтерфейс, що радує особливо після користування андроїдом. Користувавшись цим телефоном декілька разів ловив себе на думці що це ідеальний апарат для моєї дружини (страх як не любить користуватися технікою, всякі там меню, підменю її просто бісять). Для себе вирішив що куплю айфон років в 40-45, коли буду багато заробляти, і не мати часу на колупанню в гаджетах. Nokia - як на мене ідеальне співвідношення ваги, розміру корпусу та екрану. Сукупність металу, якісного полікарбонату та надміцного скла над екраном просто супер. Екран - amoled з фірмовою технологією ClearBlack, можливістю працювати в рукавицях показав себе тільки з позитивної сторони, в тому числі і на вулиці під ярким сонцем. Операційна система, якою мене всі лякали нічого поганого не показала. В роботі швидка, зрозуміла, хоча і кардинально відрізняється від всіх решти. Але це не приносить ніяких проблем, особливо, якщо на робочому компі у вас стоїть Віндовс 8. Я і не міг подумати що така інтерпретація користувацького інтерфейсу може бути настільки зручною та швидкою, реально найшвидшою зі всіх. Особливо сподобалось Карти від нокіа з їхнім режимом роботи без споживання трафіку - повноцінна заміна навігатора. Єдине що трохи неприємне це малий об'єм пам'яті 16 гб, без слоту для карт. Думаю що мої 25 Гб в Skydrive це якось компенсують))) Виявилось що всі три телефони дійсно флагмани і заслуговують на покупку, але найбільше мені сподобалась нокіа (особливо в світлі останніх подій, коли більше смартфонів під цією маркою ми не побачимо((((), така собі золота середина, яку я власне і купив і ні разу не пожалів)))
Ну и сочувствую.
Отличный обзорчег! Начало вообще напомнило детективы Агаты Кристи, когда гостеприимный хозяин приглашает кучу людей, а потом по одному их убивает:))) А вот конец истории огорчил. Если контора накрылась медным тазиком, то покупать её девайсы не стоит - замучишься потом искать сервисы. Пример Сименс у всех еще на памяти. Кстати, приятель купил последнюю флагманскую нокию, а потом не остановился и купил последний айфон. Так что поосторожнее с этим - затягивает:)))
Ну когда уже на сайте сделают абзацы в обсуждениях и комментариях????!!!!!
неожиданный финал ))
Да ладно вам. Вот Sony Ericsson тоже накрылась и ничего, сервис есть, правда обновлений как не было так и нет. Но вдруг что можно будет починить.
Вот и здорово, что Вы наконец то определились. Хорошего пользования девайсом. А 5800 в ящик, может пригодится. :-)
Обзорчик, то что надо!
Сам сижу с 5800 и потихоньку начинаю с ней прощаться. Все таки больше 3-х лет вместе))
Не могу определиться с новым телефоном, хоть плачь!((( Выбираю между 925 и 720 :)
@Ton - смотрите по козырю - объем ОЗУ
LumiaStore.ru – это:
- Только сертифицированные смартфоны Nokia Lumia с гарантией производителя;
- Бесплатная доставка в день заказа по Санкт-Петербургу;
- Персональный менеджер: быстро доставит, доступно расскажет, поможет настроить. Все безвозмездно и от души;
- Сервисное обслуживание в течение всего гарантийного срока. Ваш персональный менеджер лично отвезет смартфон в сервисный центр.
http://www.lumiastore.ru/
http://img51.imageshack.us/img51/9153/mbl7.jpg